Meer resultaten voor fitness

fitness
Fitnessfietsen herencollectie Stadsfietsen Giant Bicycles Belgiƫ Belgique.
Onze fitnessfietsen combineren de snelheid en efficiƫntie van een racefiets met het extra comfort van een vlak stuurontwerp. Rijd met meer zelfvertrouwen en bouw meer fitness met een van deze soepele, snelle en super slanke fietsen. Kies jouw Soort Soort.
NoLimitsFitness.be Fitness, groepslessen, afvallen of trainen op de Milon Cirkel in Mariakerke?
Beste leden, Wij zijn gesloten op de feestdagen: zondag 1/11 en op woe. Fitness, groepslessen, afvallen of trainen op de Milon Cirkel in Mariakerke? No Limits Fitness in Mariakerke Gent staat voor kwaliteit. Dit is dan ook de belangrijkste reden waarom onze leden voor No Limits Fitness kiezen.
Fitness Vita Zwembad.
Met ons modern uitgeruste fitnesscenter en innovatieve groepslessenpakket bvb. BBB, Wintercycling, Yoga/Fitness, willen wij jou begeleiden in je streven naar het lichaam dat jij wilt en de balans die je zoekt! Zo bieden we meerdere verschillende abonnementen aan, zodat iedereen kan trainen volgens zijn/haar persoonlijke schema.
fitness
Overige Sport en Fitness. Help en info. Google Play badge App Store badge. 2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Dames keldij Decathlon.
NYAMBA Legging voor fitness Fit katoen recht model aan te spannen aan de enkels zwart. 4.4 5 581. Verstuurd binnen 24u. DOMYOS Fitnesstas 30 l zwart/grijs. 4.7 5 262. NYAMBA Joggingbroek voor fitness recht model aan te spannen aan de enkels zwart.
Fitness? Laat die spieren maar werken! Olympia Hasselt.
Vind zo je optimale techniek, na een professionele screening en evaluatie samen met de Olympia begeleider ken je perfect je fitness mogelijkheden. Op feestdagen is er noch begeleiding noch zijn er groepslessen. De Milon Cirkel is een slimme combinatie van 6 volautomatische krachttoestellen en 2 maal 4 conditietraining.
Fitness vanaf 1499, per 4 weken JIMS.
Door je op de bokszak uit te leven, verstevig je zowel je armen, schouders, rug als je benen. Pole Fitness is een technische en intensieve kracht en cardiotraining aan een fitnesspaal, waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.
Fitness Revalidatieteam Hinderdael.
Er zijn cardiovasculaire toestellen aanwezig zoals een fiets, loopband, step, armfiets, rotex of glidex. Daarnaast bevinden er zich in de fitnessruimte ook krachttoestellen waarmee alle spieren kunnen worden getraind. Voor wie dit wenst voorzien wij als praktijk ook personal training.

Contacteer ons