Op zoek naar apotheek?

apotheek
Apotheek AZ Delta Roeselare-Menen-Torhout.
Loop voorbij de infobalie en neem de trap of lift naar verdieping 1. Ga naar rechts wanneer u uit de lift komt, of links wanneer u de trap genomen hebt. De apotheek is gelegen aan uw linkerkant. Maandag-vrijdag: 8 uur-16.30 uur.
Apotheek Farmacacia Genk / Hechtel.
We beschikken dagelijks over een enorme voorraad aan geneesmiddelen en randproducten die dadelijk beschikbaar zijn in de apotheek. Om de actieve en professionele sporter te ondersteunen zijn we exclusieve verdeler van het uitgebreid sportgamma Sanas. Sanas sportvoeding en voedingssupplementen zijn mild voor maag en darmen.
Infofiche 1: Toegankelijkheid lokalen uitrusting producten van de apotheek BAF.
Bij een definitieve sluiting van de apotheek moet de houder van de vergunning aan de apotheker-titularis toelaten de nodige maatregelen te nemen voor overdracht of vernietiging van de stock van geneesmiddelen voor menselijk en diergeneeskundig gebruik, medische hulpmiddelen, grondstoffen en andere producten die in de apotheek voorradig zijn.
Apotheek Meeusen Beerse.
Sinds kort behoort onze apotheek tot de preffered" apothekers" waarbij je terecht kan voor de verhuur van het professionele symphony aflkolftoestel, voor de aankoop van alle toebehoren en uiteraard voor het nodige advies en begeleiding mbt het geven van borstvoeding en/of het afkolven!
Apotheek Roggen.
We maken alles klaar, verwittigen je bij eventuele vragen zodat alles kan afgehaald worden op een moment dat jou het beste past. Vergeet niet in te schrijven op onze nieuwsbrief en de app Apotheek op zak te installeren op je smartphone.
Apotheek Maria Middelares.
GezondheidsZorg met een Ziel. Onze apotheek mag enkel geneesmiddelen afleveren die in het ziekenhuis gebruikt worden of geneesmiddelen die niet in de openbare apotheek te verkrijgen zijn. Deze laatste kunnen enkel op voorschrift van een arts van ons ziekenhuis afgeleverd worden.
APOTHEEK SPRUYT.
Deze apotheek is aangesloten bij de beroepsvereniging: Algemene Pharmaceutische Bond. Orde der Apothekers: Deontologische code. Henri Jasparlaan 94 1060 Brussel 02/537.42.67. APOTHEEK SPRUYT is verbonden met Apotheek.be. Deze website maakt op haar website gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Apotheek Maes.
Nieuws van je apotheek. HET RAINPHARMA DIEET. PURE NATURE BY PASCALE NAESSENS X RAINPHARMA. Veilig en betrouwbaar bestellen via. Apotheek Maes is een warme familie van experten die vol passie klaarstaat om u en uw familie met deskundig advies te ondersteunen.

Contacteer ons