Zoeken naar makelaar

makelaar
Home Makelaarshuys.
Heel goeie ervaring gehad met Makelaarshuys. Ons huis werd verkocht op de kijkdag, en alles werd zeer correct afgehandeld. Zeer correct, tot in de puntjes geregeld. Als het ooit nodig is. Een echte aanrader! Professionele, eerlijke, open en proactieve communicatie. Super makelaar die ons perfect heeft begeleid in de verkoop van onze woning. Bijzondere dank aan Alain voor de fijne samenwerking! Zeer goed kantoor: vlot telefonisch bereikbaar, ontzettend vriendelijke medewerkers, geen moeite is hen te veel. Ze zijn zeer professioneel: hun schattingen zijn zéér correct, de marketing doen ze goed, de contacten zijn vlot en aangenaam, ze zijn ontzettend beleefd en beslagen.
Makelaar worden.
Hebt u reeds 5 à 10 jaren als BIV makelaar achter de rug en wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen het vastgoed, dan kan het zeker bij Qspot! Voelt u zich geroepen om naast uw activiteiten als makelaar, waarbij u door Qspot volledig ontlast wordt van alle administratie, infrastructuur of personeelszorgen, ook een aantal makelaars onder uw vleugels te nemen en een leidinggevende functie uit te oefenen binnen een bepaalde regio?
De of het makelaar? Welk lidwoord.
Mooi of mooie makelaar. Groot of grote makelaar. Half of halve makelaar. Grappig of grappige makelaar. Leeg of lege makelaar. leuk of leuke makelaar. Vet of vette makelaar. Snel of snelle makelaar. Wit of witte makelaar. Klein of kleine makelaar.
makelaar Traduction française Linguee.
de overeenkomst met betrekking tot de vaststelling van bedragen, niveaus en tarieven voor de vergoeding v a n makelaars e n e xpediteurs, de voorwaarden voor de betaling ervan en de aanwijzing van de personen die a l s makelaar m o ge n optreden.
Procedure tot registratie van inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar OVAM.
De inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar die afvalstoffen inzamelt of handelt of makelt in afvalstoffen die vanuit of binnen het Vlaamse Gewest worden getransporteerd, moet beschikken over een registratie als inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar. Als de inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar zelf afvalstoffen vervoert, moet hij ook beschikken over een registratie als vervoerder van afvalstoffen.
Nederlandse Makelaar Andalusië, Costa del Sol Alora Makelaar.
Ik ben Frank Rooijakkers en help u met het vinden van uw droomhuis. Al ruim 11 jaar heb ik ervaring als Nederlandstalige Makelaar in Alora en omgeving. Voor een woning in het binnenland ben ik uw vastgoed specialist Andalusië. Met name de controle op kwaliteit en legaliteit. Wij willen tenslotte niet dat u een kat in de zak koopt. Als Immo kantoor Costa del Sol kunnen wij ook fungeren als uw personal shopper en zoeken naar een huis dat voldoet aan al uw eisen en wensen.
makelaar Radio 2, de grootste familie.
Als je vandaag een huis of appartement koopt of ve. Notarissen kloppen overuren nu deadline woonbonus nadert: Voor" aankopen zonder complicaties zal deadline gehaald worden." De Vlaamse notarissen halen alles uit de kast om d. Primeur: alleen propere" makelaars bij Club Brugge.
Wordt partner als makelaar Securex.
Voer een trefwoord in.: Terug naar homepagina Makelaars. Word geprivilegieerde partner van Securex. Neem contact met ons op. Waarom kiezen voor Securex? We beantwoorden al uw vragen op sociaal gebied. Onze medewerkers volgen de dossiers van uw klanten nauwkeurig op.

Contacteer ons