Meer resultaten voor antwerpen

antwerpen
Voorpagina Zomer Van Antwerpen.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Over Zomer van Antwerpen. Wat is Zomer van Antwerpen? Word jij onze nieuwe collega? Archief zomer 2020. Disclaimer Zomer van Antwerpen vzw 2020 ontwerp: Jens Dawn web: Startx. Over Zomer van Antwerpen. Wat is Zomer van Antwerpen?
Middelheimmuseum in Antwerp.
Wat is er te doen? Welkom in het Middelheimmuseum. Het Middelheimmuseum is een speciale plek waar kunst en natuur hand in hand gaan. Hedendaagse kunstenaars bewandelen koloniale sporen. zaterdag 29 mei 2021 tot zondag 03 oktober 2021 van 1000: tot 1700.: Een tentoonstelling over de sporen van de postkoloniale geschiedenis van de Middelheimsite. Verschillende kunstenaars van Afrikaanse oorsprong en met een internationale praktijk nemen de bezoeker op sleeptouw. In de kijker. Maak kennis met de 15 internationale kunstenaars uit Congoville. Als zwarte flaneurs wandelen ze door heden en verleden en leiden ze je rond door hun imaginaire stad op de Middelheim-site. In de kijker. Maak je bezoek aan Congoville nóg interessanter. Laat je rondleiden door een museumgids of ontdek de tentoonstelling vanuit een nieuw, ander perspectief. Verdiep je in de themas via opgenomen gesprekken of fiets langs de verborgen koloniale sporen in Antwerpen.
Antwerp Expo Port of communities.
Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen. PFL streaming studio. over Antwerp Expo. PFL streaming studio. over Antwerp Expo. PORT OF COMMUNITIES. We hebben je gemist en hopen je snel terug te zien! Welk evenement had jij voor ogen? vind je ruimte. Welkom in Antwerpen.
Antwerpse politie pakt acht minderjarigen op na oproep tot b. De Standaard.
Acht minderjarigen werden opgepakt. Voor het weekend werd op sociale media opgeroepen tot een betoging in Antwerpen tegen de avondklok in ons land, nadat ook in Nederland afgelopen week veel protest was tegen die avondklok. In de buurt van Antwerpen-Centraal was verhoogde politieaanwezigheid en de agenten hielden controleacties.
Antwerpen Pleegzorg Vlaanderen.
Digitale Infosessie provincie Antwerpen volzet. Overweeg jij om pleeggezin of gastgezin te worden en wil je graag meer w. Digitale Infosessie provincie Antwerpen. Overweeg jij om pleeggezin of gastgezin te worden en wil je graag meer w. Digitale Infosessie provincie Antwerpen.
ATV Antwerpse televisie.
Antwerpse politie onderschept tot aan de tanden gewapend commando in Borgerhout. Woonst in Wommelgem twee keer onder vuur genomen. Het kan eindelijk nog eens: al lopend de stad verkennen. De looptochten met een gids zijn eindelijk kunnen beginnen. Normaal waren die gepland voor maart 2020. Maar u begrijpt waarom dat toen en ook later nog niet kon. De tochten kwamen er naar aanleiding van de vieringen van 100 jaar Olympische Spelen. Je loopt door het Kiel en een gids geeft hier en daar uitleg over de geschiedenis van de buurt. Coronacijfers: in Kapellen en Mortsel zijn er veel minder nieuwe besmettingen. Antwerps SRT-team onderschept gewapend commando in Borgerhout. Meer laadpalen, maar niet in publieke ruimte. Antwerpen heeft nood aan meer elektrische laadpalen.
Institute of Tropical Medicine Antwerp.
Department of Clinical Sciences. Department of Public Health. Data sharing and open access. Switching the Poles. Medicines and ethics. Instituut voor Tropische Geneeskunde Nationalestraat 155 2000 Antwerp Belgium. Foundation of Public Utility 0410.057.701 IBAN BE38 2200 5311 1172 Btw/VAT BE0410 057 701.
Antwerpen Pleegzorg Vlaanderen.
Vragen, bedenkingen en klachten. Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel. Over ons jobs. Volwassenen in Pleegzorg. Vernieuwen verbeteren suggesties klachten. Missie en visie. Wat is pleegzorg. Ik wil m'n' thuis delen. Ouder van een pleegkind. Familie van een pleeggast. Pleegzorg provincie Antwerpen.

Contacteer ons