Resultaten voor opleiding

opleiding
Opleiding Hoger Opvoedkundige Studiën Intercommunale van de Ontwikkeling van de Kempen IOK.
De cursus GHOS-DHOS richt zich op leerkrachten of anderen die tewerkgesteld zijn in het onderwijs. Een pedagogisch diploma is vereist. De opleiding heeft een gedifferentieerd aanbod voor leerkrachten basis en secundair onderwijs. Hier kan je inschrijven voor de opleiding. Doel van de opleiding.
Opleidingen SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Wat is SYNTRA? Een ontmoetingsplek waar mensen leren van elkaar, hun passie kunnen delen en hun goesting. Goesting om dingen te doen en te ondernemen. Ontdek in dit korte filmpje wat SYNTRA voor jou kan betekenen. Met de steun van.
Opleidingen Logos.
Het Syntra-netwerk staat in voor arbeidsmarktgerichte competentieontwikkeling van ondernemers en hun medewerkers. Specifiek voor de sector van Transport en Logistiek heeft Syntra zowel langlopende o.a. Dispatcher, Logistiek bediende, als korte opleidingen CMR, Documenten internationale handel, Douane op het programma staan. De Syntra-centra zijn allen erkend door de Vlaamse Regering voor premies en subsidies KMO-portefeuille. 50% tussenkomst bij opleidingen van VDAB. Bedrijven in de internationale handel, het vervoer en de logistiek die een opleiding boeken bij VDAB kunnen gebruik maken van de kredietlijn van LOGOS.
FAVV Voorlichtings en begeleidingscel: Opleiding als gevolg van een PV hygiëne.
opleiding of conferentie. EEN OPLEIDING VOLGEN OPLEIDINGEN IN GROEP: B2B: Etikettering HACCP B2C: Hygiëne en autocontrole Gemeenschapskeukens Kinderopvang VIRTUELE OPLEIDINGEN WEBINARS: Ons programma Te herbekijken webinars E-LEARNING ALTERNATIEF VOOR DE ADMINSTRATIEVE BOETES. Een opleiding volgen Als gevolg van een PV hygiëne.
Opleiding Haio Domus Medica.
In dat geval wordt de opleiding gespreid over een periode van vier academiejaren tijdens dewelke de Haio halftijds stage loopt. Per jaar dient de Haio dan minimum 20 uren deel te nemen aan de seminaries. Onderbreken van de opleiding. Een onderbreking van de stage mag de duur van de opleiding niet verkorten.
Opleidingen voor werkgevers over personeelsbeleid Acerta.
Vraag een opleiding op maat. Er werd duidelijke uitleg gegeven en er waren veel mogelijkheden om vragen te stellen. Ellen Rogge, Heuvelheem vzw, Wannegem-Lede. De opleiding wordt aangevuld met veel handige oefeningen. Pascale Briers, Kids vzw, Hasselt. Heel pro-actief en boeiend gebracht.
Leer eerste hulp Rode Kruis.
De app downloaden kan via Google play of app Store. Bedrijfsopleidingen worden momenteel on hold gezet tot en met 7 mei, maar we bieden een volledig online alternatief aan voor bijscholingen in bedrijven. Bekijk ons uitgebreid aanbod opleidingen. Welke opleiding past bij jou? Zoek een opleiding.
Opleidingen.
Opleiding tot verpleegkundige met behoud van loon. Een van de belangrijkste kwalificerende opleidingen binnen de publieke zorgsector is het project Vorming 600 dat de kans geeft aan werknemers om met behoud van loon een opleiding te volgen tot bachelor in de verpleegkunde A1 of gegradueerde verpleegkundige A2.

Contacteer ons