Meer resultaten voor vertalingen

vertalingen
Meertalige informatie Information multilingue Coronavirus COVID-19.
Deze vertalingen zijn opgemaakt in samenwerking met Agentschap Integratie en Inburgering, Atlas Integratie en Inburgering Antwerpen, IN-Gent, Wablieft, Setis Wallon, Setis Bruxelles, New Hope Foundation, Arendsblik vzw. Ces traductions ont été réalisées en coopération avec Agentschap Integratie en Inburgering, Atlas Integratie en Inburgering Antwerpen, IN-Gent, Wablieft, Setis Wallon, Setis Bruxelles, New Hope Foundation, Arendsblik vzw.
woordenboek
Vertalen op maat met Artificiële Intelligentie Agentschap Innoveren en Ondernemen. vlaio-loading-full. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het grootste nadeel aan statistical machine translation is dat de computer alleen reproduceert. Het systeem kan geen woorden produceren die het niet eerst leerde kennen. Een ander minpunt van die statistische vertalingen is dat je maximaal vier à vijf opeenvolgende woorden kan laten vertalen.
vertaal
Sociaal vertalen atlas, integratie inburgering Antwerpen.
Als het nodig is, wordt de handtekening van de beëdigd vertaler gelegaliseerd. Wil je een sociaal vertaling aanvragen? Bekijk de werkafspraken. Om een sociaal vertaling aan te vragen sluit je eerst een samenwerkingsovereenkomst af, met identificatieformulier. Vul de documenten in.
ipower.eu
Vertalingen en revisies op maat van uw bedrijf! IGTV.
Hiermee geeft hij aan dat de tekst een waarheidsgetrouwe vertaling is en verleent ze op die manier een officieel karakter. Ook voor gelegaliseerde vertalingen kan u bij IGTV terecht. In dit geval wordt de beëdigde vertaling afgestempeld op de rechtbank van eerste aanleg om de vertaling wettig te verklaren.
keyboost.vlaanderen
Website vertalen Vertalingen Vertaalbureau Wilkens c.s.
Uw website vertalen? Laat uw website professioneel vertalen door Vertaalbureau Wilkens c.s. in Gent. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.
https://socialreturn.nu/social-return/
Vertalen met DeepL Translate s werelds meest accurate vertaler.
DeepL Pro Functies API Pakketten en prijzen Apps. Windows-app gratis downloaden! Mac-app gratis downloaden! Vertaling van resterende tekst stoppen. Vertaal uit e lke taal. Typ om te vertalen. Sleep hier om Word docx en PowerPoint pptx bestanden te vertalen met onze documentvertaler.
Vertaalbureau B. Waldberg Een professionele vertaling brengt je een heel eind verder!
Vertalingen Montelingua.
Een beëdigde vertaling is een document dat door een beëdigd vertaler is vertaald, met daarop de handtekening, een stempel en een verklaring van de vertaler dat de vertaling volledig en naar eer en geweten vertaald is. Een beëdigde vertaling is lang niet in alle gevallen noodzakelijk.

Contacteer ons