Resultaten voor mindfulness

mindfulness
MYmind Mijn mindfulness-aandachtsboek Uitgeverij Lannoo.
Auteur Susan Bögels over MYmind Mindfulness bij kinderen en jongeren. Video of Auteur Susan Bögels over MYmind Mindfulness bij kinderen en jongeren. Boeken van dezelfde auteurs. MYmind Mindfulness voor ouders van kinderen en jongeren met aandachtsproblemen. Het giga-chille yogaboek. Doeltreffende anti-stress-training met mindfulness, yoga en actief bewegen.
Wat is mindfulness SeeTrue Mindfulness Training.
Klik hier voor de 8 weekse mindfulness training en ontdek wat mindfulness voor jou kan doen. Een mindfulness curus of training is uitermate geschikt om te oefenen met aandacht. Mindfulness is een manier van aandacht geven, niet oordelend en in het huidig moment.
mindfulness
Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties. cpStartNewCarreer Mindfulness Coach. cpChooseQualityEducationWith Centrum Voor Afstandsonderwijs. cpGoodToKnowAboutCourse Mindfulness Coach. cpWhyChooseCompany Centrum Voor Afstandsonderwijs. Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.
Cursus Mindfulness Laudius Thuisstudies Laudius.
Met de cursus Mindfulness leer je weer dichter bij jezelf te komen en te blijven, zodat je minder invloed van alle drukte ervaart, dichter bij jezelf blijft en beter in je vel gaat zitten. Wat kun je met deze cursus Mindfulness?
Wat mindfulness niet is.
Voorbij de hype: Edel Maex gaat terug naar de kern van mindfulness. Begin jaren 2000 maakte Nederland kennis met mindfulness via onder meer het werk van Lees meer. Voorbij de hype: Edel Maex gaat terug naar de kern van mindfulness.
mindfulness Zoeken Leermiddelen KlasCement. vlaanderen-logo.
Kikker Fons gaat naar huis is een natuur en milieueducatief programma, ontworpen voor kinderen. Op een speelse manier maken ze kennis met bosbaden en mindfulness en via opdrachtjes, spelletjes, kleurplaten en verhaaltjes leren ze. Mijn buik wiebelt als ik adem, over mindfulness in de kleuterklas: Kleutergewijs.
David Dewulf: Voorkom een depressie door mindfulness Psychologies magazine België.
D avid Dewulf is opgeleid tot arts maar vooral gekend van zijn werk op het vlak van mindfulness. Hij richtte het Instituut voor Aandacht en Mindfulness I AM op, dat niet alleen wetenschappelijk onderzoek doet maar ook opleidingen geeft en projecten zoals mindfulness voor jongeren ondersteunt.
Werken met mindfulness incl. 3 cd's' Uitgeverij Lannoo.
In zijn succesvolle boek Mindfulness introduceerde Edel Maex het achtwekenprogramma. De bijbehorende meditaties zijn nu eindelijk beschikbaar op cd. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar verdere verdieping en met de basismeditaties van mindfulness echt aan de slag willen. Met een praktisch begeleidend boekje dat kort het achtwekenprogramma situeert en een leidraad biedt om de cd's' zelf te gaan gebruiken. Boeken van dezelfde auteurs. Werken met mindfulness Houdingen incl.cd.

Contacteer ons